Добре дошли на сайта на Techniflon
От 1989г. TECHNIFLON работи, за да поддържа през годините политика, която е доказала себе си.

Разбирайки техническите очаквания на всеки клиент и с личен подход и умения в производството на транспортни ленти, TECHNIFLON остава конкурентоспособен, предлагайки качествени стъклотъкани, адаптирани към все по-прецизните концептуални изисквания.

Благодарение на производството си във Франция и голямото количество от най-използваните материали на склад, TECHNIFLON може да изтъкне основното си предимство: Да предложи на клиентите си ремонт в рамките на 24 часа.

Нашият екип е в състояние да отговори на всякакви искания, независимо дали става въпрос за обичайно използвани стъклотъкани или за реализации на продукти по иновативни или персонализирани технически спецификации.

За Techniflon Европа

  • Производството:

Тъй като използваме много специфични техники на производство, специално разработени от нашите техници, нашите транспортни ленти са здрави, трайни и разбира се изработени по Ваши спецификации (размери, подсилващи елементи, свръзки, системи за насочване и т.н. …)

  • Обслужването

Качество и бързина са двата принципа, които ръководят производството ни, независимо дали става въпрос за ремонт или производство на транспортни ленти, нашият екип е готов да посрещне предизвикателството: “ЗА 24 ЧАСА”.
Поръчка, получена преди 10 часа сутринта, ще потегли към Вас с експресния ни превозвач още на същия ден.